Španskih boraca br. 24A, lok. 5
11070 Novi Beograd, Srbija
Tel:+381 63 568 368
E-mail: nenad@zbf-tehnologie.eu

 

Početna ZBFCNC Zastupništva Servis
     
 
 
 

HWACHEON (KOREA) - najstariji proizvođač alatnih mašina sa dugom tradicijom u ovoj oblasti. HWACHEON koperativni logo daje vizuelnu prezentaciju za šta se kompanija zalaže i predstavlja orjentaciju ka budućnosti. Hwacheon predstavlja stub mašinske industrije i simbol je preciznosti i kvaliteta obrade proizvoda.

::: Sajt :::

 
 
 

FANUC (JAPAN) – Imperija koja traje. Broj jedan u svetu. Dovoljno je reći FANUC.

::: Sajt :::

 
 
 

Kao Fong Machinery kompanija (poznatija kao KAFO) osnovana je 1968. Zajedno sa usponom mašinske industije na Tajvanu rastao je i ovaj proizvođač mašina. Izrađuju sve vrste tradicionalnih glodalica i modernih obradnih centara.

::: Sajt :::

 
 
 

TAKAMAZ (JAPAN) - je uvek pokušavao da stvori kupca-orjentisanog prema proizvodu u više od pedeset godina proizvodnja alatnih mašina za obezbeđivanje profita u privredi.Umodernim vremenima Takamaz se razvija neverovatnom brzinom i u stanju je da zadovolji potrebe kupaca sa posebnim fleksibilnim maštama i neumorni izazovni duh i poverenje u tehnološka znanja.

::: Sajt :::

 
 
 

ZIMMER & KREIM GmbH & Co. (GERMANY) - Vodeći Nemački prozvođač u oblasti EDM mašina, ako i svetski tehnološki lider u oblasti automatizacije za proizvodnju alata i mould macking-a. Kao rezultat uspešnog poslovanja su elektrode sa disk šaržerom, genius kontrola kao i razne softverske komponente 3K serije rešenja.

::: Sajt :::

 
 
 

EXCETEK (TAIWAN) - Proizvođač koji pruža široki spektar kao vhunska rešenja u EDM obradi. Mašine ostvarene sa različitim specifikacijama za različite zahteve kupaca. Vrhunski odnos cena – kvalitet.

::: Sajt :::

 
 
 
Početna | Zastupništva | Servis | O nama | Kontakt |
 
zbncnc.com © sva prava zadržana, 2016